1. Wereld Club Voetbal Ranglijst
  2. Zoek uit waar je team staat op weg naar de All-Star break in onze Week zestien Power Rankings. De Revs zullen waarschijnlijk de rest van de 12 maanden niet verliezen, ze zijn erg goed en sinds deze energie ranglijsten uit zijn is het Oosten nog steeds een stuk zwakker dan het Westen. Seattle Sounders fans zullen het gevoel hebben dat hun ploeg een terugkeer naar de top van de Power Rankings heeft verdiend na een 6-2 afranseling van de Portland Timbers. Die overwinning, in combinatie met hun overwinning in de Liga MX tegen Tigres, laat de Sounders er weer uitzien als kanshebbers voor de MLS Cup. [New England heeft in het weekend een verrassende nederlaag geleden, maar één kleine misstap is niet voldoende om één van de beste ploegen in de MLS van dit seizoen te onttronen. Na de 3-0 overwinning van zaterdag op Atlanta, hebben de Fire zes keer gescoord in hun laatste twee wedstrijden, na te zijn uitgeschakeld in zes van hun eerdere zeven.
  3. Major League Soccer, of MLS, is de topcompetitie van het geschoolde voetbal, voornamelijk gebaseerd in de Verenigde Staten en gesanctioneerd door de VS. De competitie bestaat uit 15 groepen, 14 in de VS en één in Canada. MLS vertegenwoordigt het hoogste niveau van de Amerikaanse en Canadese voetbalpiramides.
  4. Tegen Philadelphia en Atlanta verzamelde Chicago meer dan de helft van zijn doelpunten en de helft van zijn factoren voor de volledige campagne. Of het nu wel of niet twee gelukkige back-to-back videowedstrijden waren, er is een sprankje hoop op Soldier Field deze dagen. In werkelijkheid verslaat de club niemand van beide, zeker niet in juni. Houston speelde vorige maand alle drie de wedstrijden gelijk, maar dat is geen vervelende factor. De club is leren hoe om concurrerend te zijn en hoe te blijven in video games.
  5. bezoek homepage Dat heeft zich nog niet vertaald in veel beweging binnen het klassement. New York staat op de 7e plaats in het oostelijke kampioenschap, zelfs op punten met het op de 6e plaats staande DC United en CF Montreal en Columbus met zestien punten. De foutenmarge is klein in de Eastern Conference, en elke tegenslag kan betekenen dat je van de ranglijst afglijdt, en met het moeilijke schema van de club kan dat een lastige berg worden om te beklimmen. Javier "Chicharito" Hernandez heeft een sterke zaak gemaakt voor Meest Waardevolle Speler samen met zijn stellaire reeks. Zonder hem liet de Galaxy factoren liggen met een tandeloze aanval tegen een robuuste Sporting KC-facet op Onafhankelijkheidsdag.
  6. Dit seizoen was Orlando's eerste overwinning op rivalen Atlanta United na drie jaar zonder overwinning. De Lions behaalden hun tweede overwinning slechts twee maanden later met de 4-1 sloop van de Five Stripes op woensdag. https://www.vi.nl/ Oscar Pareja heeft Central Florida een manier van felheid en tevredenheid bijgebracht die de club in de eerste vijf jaar van haar MLS-bestaan niet heeft gezien. In de AL nemen de Rays, Astros en White Sox in volgorde de hoogste drie plaatsen in.
  7. Gelukkig voor Oscar Pareja & Co. zullen ze de Oostenrijkse energiedrankploeg dit seizoen niet meer tegenkomen. Door Luis Bueno - RIVERSIDE, CA US Soccer Players - Terwijl het seizoen de hoekige dagen van de zomer ingaat, hebben de ontwikkelingen aan het begin van het seizoen plaatsgemaakt voor volwaardige karaktertrekken. De ploegen die de roest van het begin van het seizoen van zich af leken te schudden, zoals Atlanta United en Inter Miami, laten in plaats daarvan iets anders zien. Ondertussen bewijzen teams als Nashville en Colorado dat ze thuishoren bij hoger aangeschreven golfuitrusting. Ja, de Rapids zijn uitstekend, maar dit is niet een reeks van videowedstrijden elke MLS personeel zou benijden. https://www.hetgeldersevoetbal.nl/2018/05/17/oproep-l-supporters-kunnen-mee-met-de-bus-naar-kampioenswedstrijd-awc/ Na een stroef begin van het seizoen lijken The Loons zichzelf te hebben ontdekt.

https://www.hetgeldersevoetbal.nl/2018/05/17/oproep-l-supporters-kunnen-mee-met-de-bus-naar-kampioenswedstrijd-awc/